Verwijs een Vriend(in) FAQS

Verwijs een Vriend(in) FAQS

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VERWIJZINGSREGELINGEN

Hoe werkt de verwijzingsregeling?

Zo kunt u uw vrienden doorverwijzen om tegoed te verdienen dat u kunt besteden aan uw volgende aankoop:

  1. Ga naar uw aangepaste verwijzingspagina en log in op uw account.
  2. Klik op een van de social media iconen om je unieke code te delen met je vrienden.
  3. Zodra uw vriend(in) de bestelling heeft voltooid, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat uw tegoed op uw account staat en klaar is om te worden besteed.

Als alternatief kan uw vriend uw unieke code invoeren in het winkelmandje, waar hem wordt gevraagd in te loggen om te bevestigen dat hij een nieuwe klant is. Zodra ze hun account hebben aangemaakt en ze voldoen aan de speciale aanbiedingen die nodig zijn om van de aanbieding te profiteren, kunnen ze doorgaan met afrekenen.

Hoe kan ik zien hoeveel vrienden ik heb doorverwezen en hoeveel tegoed ik heb?

Bovenaan uw accountgedeelte zullen we zowel het aantal mensen dat u heeft doorverwezen als het bedrag aan tegoed dat u via het verwijzingsprogramma heeft verdiend, weergeven. Bovendien kunt u dezelfde informatie op uw verwijzingspagina zien.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn beloning voor een doorverwijzing ontvang?

Beloningen worden binnen 24 uur na de verzenddatum van de bestelling van je vriend ontvangen.

Wanneer vervalt mijn toegekende tegoed?

Al het beloonde tegoed dat u ontvangt, vervalt na 12 maanden.

Ontvang ik e-mails over het verwijzingsschema?

Wanneer je tegoed hebt gekregen, ontvang je een e-mail waarin staat hoeveel tegoed je hebt verdiend.

Krijg ik nog steeds tegoed als mijn vriend zich aanmeldt met een ander e-mailadres?

Zolang uw vriend zich aanmeldt voor een account met de verwijzingslink of uw unieke code, verdient u verwijzingskrediet. Het e-mailadres dat u heeft gebruikt om u aan te melden, hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar u de verwijzingsuitnodiging hebt gestuurd.

Als uw vrienden meerdere verwijzingen ontvangen van meerdere afzenders, verdient alleen de afzender van de verwijzingslink die is gebruikt bij het aanmaken van hun account tegoed.

Kan mijn vriend nog steeds profiteren van het verwijzingsprogramma als hij of zij eerder bij Anastasia Beverly Hills heeft gewinkeld?

De verwijzingsregeling is alleen voor nieuwe klanten. Als ze echter een account hebben maar nog niet eerder bij Anastasia Beverly Hills hebben gewinkeld, kunnen ze nog steeds profiteren van het programma door uw verwijzingslink te gebruiken. Een nieuwe klant kan geen sitekorting en verwijzingscode toepassen op zijn eerste bestelling. Als de nieuwe klant ervoor kiest om een ​​kortingscode op de site toe te passen, wordt de verwijzingscode ongeldig en ontvangt u dus geen tegoed voor het doorverwijzen.