n/a

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Heb je niet de wenkbrauwen waar je altijd van gedroomd hebt? Anastasia Soare heeft de oplossing met haar gepatenteerde Golden Ratio®-methode voor wenkbrauwsculpten. Ze vond de wenkbrauwindustrie in 1997 uit in haar Beverly Hills salon. Drie jaar later lanceerde ze de eerste collectie wenkbrauwmake-up in de beauty-industrie, zodat we thuis allemaal professionele, door Anastasia goedgekeurde wenkbrauwen kunnen krijgen.

DE UITVINDER VAN WENKBRAUWEN.

Je wordt niet per ongeluk een van de snelst groeiende, wereldwijde schoonheidsmerken. Maak kennis met de grootste ontregelaar in de branche: Anastasia Soare, de creatieve kracht achter Anastasia Beverly Hills. Anastasia's baanbrekende Golden Ratio®-methode creëert de illusie van gezichtssymmetrie, balans en proportie: het geheim achter de mooiste gezichten. Je hebt haar wenkbrauwen gezien op 's werelds beroemdste gezichten - de Kardashians, JLo, Kylie Jenner, Justin en Hailey Bieber, Victoria Beckham en Michelle Obama.

ANASTASIA SOARE

ANASTASIA SOARE

CEO en MERKOPRICHTSTER

Als je make-up van Anastasia kent, dan weet je dat het meer is dan prestige make-up. Het is meer dan een trend of een look. En het is meer dan je beste wenkbrauwen, lippen of wimpers tot nu toe. Elk product dat Anastasia creëert, is gemaakt met een extreem doel, detail en ontwerp, zodat je prachtige, professionele resultaten krijgt zonder zelf een professional te zijn. Elke formule, elke tint en elke tool is krachtig genoeg om te worden gebruikt door een professional, maar eenvoudig genoeg voor beginners. Met 25 jaar innovatie en ervaring is het geen wonder dat Anastasia de industrie consequent heeft ontwricht en prestige make-up opnieuw heeft gedefinieerd.