n/a

GLOW SEEKERULTRASTRAALEFFECTEN. GEWICHTLOOS GEVOEL. PERFECTE GLOED.

Anastasia Beverly Hills Glow Seeker Highlighter is een voor alle huidtinten flatterende highlighter met de perfecte combinatie van een gladde finish en ultra stralende effecten voor een van binnenuit verlichte uitstraling. De unieke hybride gebakken poeder-gel formule van deze verfijnde highlighter voelt aan als een tweede huid en zorgt voor een multidimensionaal nat effect met de hoge reflectiviteit van een vloeistof en de gewichtloosheid van een poeder zonder fall-out. De Glow Seeker tint is universeel en levert een opbouwbare intensiteit, die de prachtige huid versterkt en je meeneemt van subtiele helderheid naar een champagne gouden strobing effect. Glow Seeker Highlighter kan overal op het gezicht, lichaam, ogen en lippen worden gebruikt.

40€

ALLES OVER GEZICHT

Ontdek de collectie foundation, concealer en bronzers van Anastasia Beverly Hills die jouw natuurlijke schoonheid versterken. Van alledaagse medium dekkende foundation voor een stralende finish zonder de natuurlijke glans van de huid te maskeren, onze collectie bevat alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze teint.
n/a

LUMINOUS FOUNDATION

MEDIUM DEKKENDE FINISH. VOELT VEDERLICHT.
50 VOLLEDIG NATUURLIJKE TINTEN.


Een waterbestendige vloeibare foundation die zorgt voor een heldere, natuurlijke finish. Onze stralende formule zorgt voor een langhoudende, medium dekking maar voelt toch gewichtloos en ziet er ultra-fris uit.

47€

BESTSELLERS